Elektromos cigaretták
Elektromos cigaretta
Elektromos cigaretták
E-cigi
Főoldal Mi az eCigaretta?
_eCigi hírek
_eCigik hírlevél
_Tapasztalatok
_Az eCigi előnyei
_E-cigaretta blog
_GD-S-808-D
eCigi Mi az eCigaretta?

Elektromos elven működő, cigaretta formájú és hatású készülék, melynek segítségével a dohányzás jellemzően sokrétű káros hatásai nélkül juthat hasonló élményhez.

Az elektromos cigaretta jelemzően 3 részből áll: az akkumulátorból, a porlasztóból és a patronból.

Az akkumulátort, mely az eszköz hosszúkásabb, nagyobb részét foglalja el, rendszeresen fel kell töltenünk a készlethez mellékelt töltővel, és utána órákon keresztül használhatjuk az e-készüléket.

A porlasztó állítja elő a füstpárát, amely hasonlít a valódi dohányfüsthöz, de a több ezer káros anyag nélkül. A patron tartalmazza a nikotint vagy egyéb anyagot (pl. mentol), amit belélegzünk a porlasztó által előállított füstpárával. A jelenleg kapható patronok jelentős része újratölthető, így az e-cigarettázás költségei jelentősen csökkenthetőek. Egy jó minőségű készlet jellemzően 18-30 ezer forintba kerül a kiskereskedelemben, amely általában tartalmaz 2 db akkumulátort, 2 db porlasztót és több patront a használathoz. Elektromos cigarettákhoz kapható töltő folyadék (e-liquid) amellyel a partonok egyedileg tölthetőek. Ehhez szükség lehet még szemcseppentőre, injekciós tűre, a parton fajtájától függően.

Elektromos cigaretta készletet csak egyszer kell vásárolni, ezt követően mindössze a patronok cseréjéről és e-liquid folyadékkal való utántöltéséről kell gondoskodni hosszú időn át.

Ajánlott oldalak

Szállások
Autóbérlés
Csapatépítés
Egészség
Információs oldalak

YouTube videók
Elektromos cigaretta
Cigarettatárcák
Az eCigiről
eCigi infók

Termékek
Vásárlás
Fogalomtár
eCigik Hírlevél
Kapcsolat

Médiaajánlat
Üzenetküldés
Termék info
Site info
E-Cigaretták | e-cigarettak.hu - © 2012 | info@e-cigarettak.hu